Een goed tuinplan als basis

Een tuin is nooit hetzelfde: hij wisselt per seizoen, per jaar. Planten groeien, veranderen en hebben niet het eeuwige leven. Een goed tuinplan geeft je een basis, om met de seizoenen én de natuur mee te kunnen bewegen. Een goed tuinplan groeit ook mee met je eigen veranderende wensen en mogelijkheden.

Ik help je zoeken naar wat je wensen en mogelijkheden zijn.
En kom daarvoor persoonlijk(*) bij je langs om een beeld te krijgen van de plek, van wat je mooi vindt, wat je zou willen, hoeveel je wil investeren (in tijd en/of geld) en wat zou kunnen. 

Na dit vrijblijvend oriënterend gesprek doe ik een voorstel en geef ik aan wat de kosten zijn voor het ontwerp (tekening en tuinplan).
Ik teken altijd met de hand (dan kan ik beter denken). Het tuinplan is een uitgebreide beschrijving van hoe de tuin er uit gaat zien,  met een plantenlijst met per plant een beschrijving van kenmerken, voorkeuren en verzorging en allerlei praktische tips.

Indien akkoord, maak ik een eerste ontwerp, dat na zorgvuldig overleg resulteert in een definitief ontwerp.

Het doel?
Zorgen dat je met plezier en (groeiend) zelfvertrouwen optimaal kunt genieten van je eigen buiten, omdat je leert inspelen op de veranderingen en ontwikkelingen. Tijdens de aanleg, maar ook daarna blijf ik je graag adviseren.

 

* Vanwege de uitbraak van Covid-19 kan het ook voorkomen dat het niet mogelijk of wenselijk is om persoonlijk langs te komen. Natuurlijk zijn er dan ook prima alternatieven (telefoon, mail, foto’s) om toch een goed beeld te krijgen.
Natuurlijk neem ik als ik kom, alle voorzorgsmaatregelen in acht.

 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.