Hoe ik werk zegt veel over mij.

Over mijn liefde voor vorm, kleur en plantjes en bezig zijn;
Over het kunnen luisteren naar mensen en het willen zoeken naar waar ze blij van worden;
Over het kunnen verwoorden van hun wensen én het in woorden voorstelbaar maken wat je eigenlijk zou moeten zien: het met woorden tot leven brengen van een ontwerp.

Ik vind het een uitdaging om niet alleen mooie tuinen te ontwerpen, maar ook om mensen te helpen om -zo efficiënt en effectief mogelijk- van hun tuin een plek te maken waar ze zich thuis voelen. Dat  je ervaart dat de energie die een tuin kost, je ook meer dan voldoende energie oplevert.

Ik werk zelf gifvrij en duurzaam en gooi niet meteen alles op de schop: ik probeer te behouden wat mooi is en wil  hergebruiken wat goed is. En ik heb een tuinkas waarin ik eindeloos zaai, verspeen en stek.

Ik heb een persoonlijke voorkeur voor geurige, bruikbare en/of eetbare planten, voor afwisseling in vorm en voor tuinen vol leven, waarin altijd wat te zien, ruiken, proeven of plukken valt. Dat kan strak en dat kan los en weelderig. Dat kan groot en dat kan klein. Dat kan veel en heel veel minder tijd kosten.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.