Vrijdag jl. in goed overleg gestopt bij mijn nieuwe werkgever. Ik was niet de juiste vrouw op de juiste plek. De collega’s en kinderen ga ik missen, de stress, de administratie en de organisatie niet.

 Ik werd er niet vrolijk van..

Misschien is dit dan eindelijk het moment om door te pakken, om van wat ik écht leuk vind mijn beroep te maken. En met wat ik écht leuk vind, bedoel ik niet alleen de plantjes, de kleuren en de vormen. Minstens zo belangrijk is voor mij het zoeken naar wat echt bij mensen past, beginnelingen op weg helpen en meedenken met gevorderden.

Plannen te over en ideeën genoeg 🙂

 

18 november 2020

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.